geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro-TouchBar2016-13Inch-icoon.jpg
Een update voor de 13-inch MacBook Pro in mei?
Er zijn een boel geruchten over een komende update voor de 13-inch MacBook Pro, en met het uitkomen van de generatie mobiele H-processoren van Intel nemen die alleen maar toe. Daarbij doet nu YouTuber en ‘lekker’ Jon Prosser ook een duit in het zakje.

Volgens hem krijgt deze nieuwe versie van de kleine MacBook Pro codenaam J223, en zal die komende maand (dus in mei) uitgebracht worden. Daarbij meldt hij dat het om een zogenaamde refresh gaat, maar dat een 14-inch scherm daarbij ook nog steeds mogelijk is. Sinds het uitbrengen van de 16-inch MacBook Pro zijn de verwachtingen rond een upgrade voor de 13-inch MacBook Pro hoog. Als die dezelfde ‘behandeling’ krijgt als de 16-inch, dan zou die ook een groter 14-inch scherm krijgen en hetzelfde toetsenbord met schaar-mechanisme.


Jon Prosser heeft zich pas relatief recent toegelegd op geruchten rond Apple. Recent meldde hij bijvoorbeeld ook dat er intern bij Apple nog steeds gewerkt wordt aan de AirPower, de laadmat voor iPhone, Apple Watch en AirPods die lang maar niet verscheen, en uiteindelijk door Apple werd afgeblazen. Tenminste, naar buiten toe, intern zou er dus volgens Jon Posser nog steeds aan gewerkt worden.



met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.