geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone8-en-8Plus-icoon-2.jpg
Eerste hoesje voor iPhone SE2/iPhone 9 in winkel gesignaleerd
De geruchten zijn er al zo lang dat het eigenlijk voor de volle honderd procent zeker is: binnenkort komt Apple weer met een relatief goedkope iPhone die onder andere wel een erg recente processor heeft. De kans dat die gebaseerd is op de iPhone 8 en een 4,7-inch scherm zal hebben is ook erg groot.

Inmiddels is bij de Amerikaanse keten Best Buy het eerste hoesje daarvoor opgedoken. Of eigenlijk hoes, want bij de beschermende behuizingen van Under Armour past het ‘je’ er niet echt achter, die zijn gemaakt voor extreme omstandigheden. En kennelijk weten ze bij Onder Armour ook nog niet of de nieuwe iPhone nu SE of 9 gaat heten, dat hebben ze opgelost door er simpelweg “New iPhone 4.7-inch, 2020” op te zetten.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone9CaseBestBuy.jpg
Eerste hoesje voor iPhone SE2/iPhone 9 in winkel gesignaleerd


De verkopers zouden het pas aanstaande zondag (5 april) in de schappen mogen hebben, mogelijk een hint voor wanneer Apple dit nieuwe model uit zal gaan brengen, misschien eind deze week de aankondiging?

Er werden eerder al dit soort hoesjes en behuizingen gesignaleerd bij online verkopers, dit is voor het eerst dat ze bij een fysieke winkel aangetroffen zijn en er was eerder ook nog geen datum aan verbonden.

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Jurriaan
Meeliften op geruchten, met al dan niet een waarheidselement er in. Marketingtechnisch gezien slim om op mee te liften. Het levert de verkoper weer clicks op.
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|