geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MagSafeBatteryPack-icoon.jpg
Firmware MagSafe Battery Pack verhoogt het laadvermogen onderweg
Een paar dagen geleden bracht Apple een firmware update uit voor alle MagSafe Battery Packs van ons favoriete fruitmerk. Zoals zo vaak ging dat zonder release notes, het was dus niet duidelijk of gebruikers er iets van zouden merken. Maar deze support-pagina maakt duidelijk wat deze update brengt.

Waar eerst nog stond vermeld dat de MagSafe-batterijset onderweg maximaal 5 Watt kon leveren, blijkt dat nu naar 7,5 Watt te zijn aangepast. Let op dat de pagina waar hierboven naar gelinkt wordt de Engelse versie is, de Nederlandse versie van deze support-pagina vermeldt op het moment dat dit nieuwsbericht geschreven wordt nog steeds een maximum van 5 Watt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13MagSafeBatteryPack.jpg
Firmware MagSafe Battery Pack verhoogt het laadvermogen onderweg


Het MagSafe Battery Pack is bij Apple te koop voor 109 euro en werkt op alle iPhones met een MagSafe aansluiting, dat zijn alle modellen van de iPhone 12 en de iPhone 13.



 #MagSafeBatteryPack
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Macteach
Ik heb ‘m (snel) kunnen updaten door ‘m te verbinden (usb-c naar lightning kabel van het toetsenbord) aan mijn Mac; gewoon op de iPhone ‘plakken’ update niet, via de Mac in 3 minuten gepiept.