geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Gebundelde Services gevonden in beta-versie iOS 13.5.5
Geruchten dat Apple werkt aan het bundelen van meerdere Services. Daardoor zou Apple meer Services kunnen verkopen, en zouden wij een combinatie-korting kunnen krijgen. Voor Apple vooral interessant voor Services die minder populair zijn, voor ons mogelijk een financieel voordeel.

Bij 9to5Mac hebben ze in de beta-versie iOS 13.5.5 aanwijzingen gevonden dat er bij Apple inmiddels niet alleen over dit soort aanbiedingen nagedacht, maar ook al echt aan gewerkt wordt. Zo zijn in deze beta-versie verwijzingen naar een “bundle offer” en “bundle subscription” gevonden. Dat er aan nu ook echt aan gewerkt wordt wil nog niet zeggen dat we binnenkort gebundelde Services gaan zien, in maart van dit jaar berichtte de Financial Times (betaallink) dat er in nieuwe contracten rond Apple Music niets over dit soort opties te vinden was.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleMusic-iPad-iPhone.jpg
Gebundelde Services gevonden in beta-versie iOS 13.5.5


Dat we daarbij naar Apple Music kijken is voor de hand liggend, dat is verreweg de grootste van de Services die Apple op dit moment aanbiedt. De andere opties bij ons zijn op dit moment Apple Arcade, Apple TV+ en iCloud.

Daarnaast heeft Apple in de VS ook nog Apple News+. Van die laatste is dezelfde beta-versie van iOS 13.5.5 ontdekt dat daar gewerkt wordt aan audio, zoals je in de afbeelding hieronder kan zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneAppleNewsAudio.jpg
Gebundelde Services gevonden in beta-versie iOS 13.5.5




 #iOS #Services
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.