geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
Gurman: Apple Watch 8 brengt grote update voor bijhouden activiteiten
In het afgelopen jaar waren er veel geruchten dat het design van de Apple Watch Series 7 dat van de iPhone 12 zou volgen, en dus plattere zijkanten zou krijgen. Maar de nieuwe Apple Watch kreeg wel een veel groter scherm, maar de zijkanten waren nog steeds even rond als daarvoor.

De kans dat er dit jaar iets aan de buitenkant van de Apple Watch zal veranderen is heel klein, Apple houdt in de regel hetzelfde ontwerp op zijn minst twee jaar aan. Maar Mark Gurman van Bloomberg schrijft in zijn Power On nieuwsbrief dat hij verwacht dat de stap die Apple dit jaar met de Apple Watch neemt de grootste zal zijn sinds het uitbrengen van het allereerste model. Daarbij verwacht hij een grote update bij het registreren van activiteit, zonder dat er nieuwe sensoren toegevoegd zullen worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.2xAppleWatchSeries7Floating.jpg
Gurman: Apple Watch 8 brengt grote update voor bijhouden activiteiten


Wel zou de mogelijkheid voor het meten van lichaamstemperatuur erbij komen, maar daarvoor zouden geen nieuwe sensoren nodig zijn.

Citaat
I think this year will be the biggest in the history of the Apple Watch since the original model. I'm looking for three new models this fall: an Apple Watch Series 8, an Apple Watch SE and an Apple Watch geared toward extreme sports. I wouldn't expect any major new health sensors this year, besides the possible inclusion of the oft-discussed body temperature feature. But look out for major updates to activity tracking and faster chips across the board.
Zoals je hierboven kan lezen is zijn andere voorspelling een snellere chip, maar dat ligt natuurlijk voor de hand. Als andere geruchten kloppen dan zou Apple bezig zijn met het ontwikkelen van sensoren voor het meten van onder andere bloedsuiker en bloeddruk, maar die zouden dit jaar nog niet hun opwachting maken.
 
Apple Watch Series 3

Verder zou de Apple Watch Series 3 dit jaar aan de wilgen gehangen worden, dat model zou het dan vijf jaar hebben uitgehouden. Gezien de afmetingen van het scherm daarvan lijkt het ook wel tijd voor een afscheid.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSeries3.jpg
Gurman: Apple Watch 8 brengt grote update voor bijhouden activiteiten




 #AppleWatch
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Kiiruna
Zo'n bloedsuiker sensor zou voor velen een welkome aanvulling zijn, kan niet wachten!
MacBook Pro 14 inch - Apple M1 Pro - 16 GB - iPhone SE 1e gen. - 32 GB - Apple Watch series 7