geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
Er wordt nog steeds over camera’s in de Apple Watch gedacht
Bijna twee jaar geleden kreeg Apple patent nummer 10,331,083 toegewezen, waarbij de titel van het patent eigenlijk alles al zei: “Watch band with optical sensor”. Maar ook dit patent heeft nog niet tot een product geleid, Apple verkoopt nog steeds geen bandjes met een camera daarin.

Wel jammer trouwens, want sinds het toevoegen van een eSIM in de Apple Watch Series 3 is de Apple Watch langzaam maar zeker steeds minder een satelliet van de iPhone geworden. Zo kan je zelfs zonder eSIM ermee betalen als Apple Pay eenmaal geactiveerd is, ook als je iPhone niet in de buurt is. Een camera voor de Apple Watch zou dus helemaal niet zo’n gek idee zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchCameraPatentJuni2029.jpg
Er wordt nog steeds over camera’s in de Apple Watch gedacht

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Maar een camera in een bandje verwerkt zal vast niet voor erg stabiele beelden zorgen, bij Apple wordt dan ook nog steeds nagedacht over een camera voor de Apple Watch. In patent nummer 11,347,189 zien we een Apple Watch met de camera in de Digital Crown. Op het eerste gezicht een nogal vreemde plek, want dan heb je als snel je hand in beeld.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchCameraPatent310522-1.jpg
Er wordt nog steeds over camera’s in de Apple Watch gedacht


Dat hadden ze bij Apple natuurlijk ook door, de oplossing is dat je de Apple Watch makkelijk van het bandje kan afhalen, en dan los gebruiken. Zou handig kunnen zijn, maar dat zou betekenen dat er een compleet nieuw systeem moet komen om dat voor elkaar te krijgen, bij de huidige bevestiging is dit niet mogelijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchCameraPatent310522-2.jpg
Er wordt nog steeds over camera’s in de Apple Watch gedacht


In de tekst van het patent staat jammer genoeg niets over de eventuele toepassing(en) hiervoor:

Citaat
A watch having a camera is disclosed. The watch can include a housing having a front side, a back side, and an attachment interface configured to couple to a watch band. A camera can be mounted to the housing and configured to capture a picture of a scene through the back side of the housing. A display can be visible through the front side of the housing and configured to display the picture.


 #AppleWatch #Patent
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: davidem
En dan mag ik op legio plekken mijn horloge gaan afdoen omdat ik heimelijk opnames zou kunnen maken... ook niet bepaald handig.
 Macceraar sinds System 6 
geplaatst door: Welldone
Moet jij nu dan ook om die reden vaak je telefoon afgeven?
geplaatst door: davidem
Soms wel, al is het met een telefoon iets lastiger stiekem te filmen... 
 Macceraar sinds System 6 