geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/bluetooth.jpg
Is dit de registratie van de eerste Mac met Apple Silicon?
Vaak zijn het registraties in de verplichte databases die ons hints geven van wat er de komende tijd uitkomt. Maar jammer genoeg hebben ze dat bij Apple ook door, dus zetten ze alleen maar de echt noodzakelijke informatie daarin, en worden daarbij zoveel mogelijk nietszeggende codenummers gebruikt.

Dat is precies wat we ook nu zien bij een nieuwe registratie in de Bluetooth-database van launch studio. De enige echte hint die daarin is  te vinden is dat het gaat om een registratie in de categorie ‘personal computer’. Maar de naam B2002 of het modelnummer TBD geven verder niets weg. De speculatie is natuurlijk dat het hier gaat om de eerste Mac met Apple’s eigen A-processor, maar het zou ook simpelweg een nieuwe iPad kunnen zijn, bijvoorbeeld de net uitgebrachte iPad Air.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BluetoothRegistratieNieuweMac2020.jpg
Is dit de registratie van de eerste Mac met Apple Silicon?

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Eerste Apple Silicon Macs op 17 november?

Er doen geruchten de ronde dat op 17 november de eerste Macs met Apple Silicon aangekondigd gaan worden, een week daarvoor zou dit event aangekondigd worden. Mocht dat kloppen, dan lijkt het ook voor de hand te liggen dat dan de definitieve eerste versie van macPS 11.0 Big Sur het levenslicht zal zien.




 #Gerucht
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.