Is dit hoe multitasking werkt in iOS 14?
24 februari 2020 - 15:08   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS14-icoon.jpg
Is dit hoe multitasking werkt in iOS 14?
Normaal gesproken lekken er zelden of nooit interne ‘builds’ uit van Cupertino, de beveiliging daar wordt heel erg serieus genomen. Maar er is nu op YouTube een video verschenen waarvan de site 91mobiles claimt dat het gaat om een preview van iOS 14.

De eerste previews daarvan worden pas in juni verwacht, tijdens de WWDC 2020. Maar als het klopt dat deze video een lek is, dan hebben we nu misschien al een preview van hoe multitasking in iOS 14 gaat werken. En dat lijkt erg veel op de manier waarop dat in iPadOS nu al gebeurt: daarbij zie je in één keer altijd meerdere apps bij elkaar. Daarbij gaat het helemaal uitzetten van een app hetzelfde als altijd, naar boven ‘swipen’. Hieronder kan je het zien, maar let goed op, want binnen 5 seconden is de het allemaal al weer voorbij.


Het is natuurlijk mogelijk dat deze video nep is, zo heel erg moeilijk is het niet om zo’n animatie te maken met kleine schermafbeeldingen en icoontjes van verschillende apps. Maar dat het in het verlengde ligt van hoe het nu al op de iPad werkt maakt het in ieder geval een stuk aannemelijker. Bij Apple halen ze nu eenmaal graag die inspiratie bij zichzelf vandaan.

https://static.hub.91mobiles.com/wp-content/uploads/2020/02/iOS-14_3_watermark-768x1024.jpg
Is dit hoe multitasking werkt in iOS 14?




 #iOS #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.