Jen Simmons vraagt om feedback op Safari
10 februari 2022 - 11:51   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Safari-BigSur-icoon.jpg
Jen Simmons vraagt om feedback op Safari
Jen Simmons is Apple's Evangelist en ‘developer advocate’ van het Web Developer Experience team voor Safari en WebKit. Zij merkte dat ze steeds meer negatieve reacties  zag over Safari. Het werd bijvoorbeeld zelfs het nieuwe Internet Explorer genoemd.

Dat laatste staat voor een browser die van markt-macht misbruik maakt en tegelijkertijd steeds slechter wordt, natuurlijk niet iets wat ze willen in het Safari team. Daarom heeft Jen op Twitter laten weten dat ze graag feedback ontvangt, in de hoop dat die feedback ervoor kan zorgen dat het team Safari meer kan aanpassen bij de wensen die bij ons, de gebruikers, leven.


In de tweets hierboven kan je ook zien dat ze in dat draadje graag dingen hoort over wat ons nu dwars zit. Heb je last van een bug die al langer bestaat, dan kan je dat ook melden, maar dan graag met een link erbij van bugs.webkit.org of een Feedback nummer van Apple’s eigen Feedback Assistant.

Tijdens de WWDC vorig jaar zagen we grote aanpassingen in de interface van Safari. Maar na de storm van kritiek die daarna opstak is een groot aantal daarna weer verdwenen of als optie toegevoegd. Daarbij is het veelzeggend dat Safari in de standaardinstelling nog steeds hetzelfde uiterlijk heeft als daarvoor.




 #Safari
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.