geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadMiniWit.jpg
Later dit jaar een iPad mini zonder Home-knop en met smalle randen?
In de afgelopen tijd zagen we dat de smalle randen, geen Home-knop en Face ID niet alleen voor de iPad Pro gereserveerd was, ook de iPad Air kreeg ditzelfde moderne uiterlijk. Maar de ‘gewone’ iPad en de iPad mini hebben nog steeds de veel bredere randen en een Home-knop met Touch ID.

Als de informatie van Bloomberg klopt dan zou Apple hier op het moment aan werken, waarbij Face ID trouwens niet genoemd wordt. Maar als er voor een uiterlijk als de iPad Pro en iPad Air gekozen wordt ligt dat wel voor de hand, of er zou voor een Touch ID sensor onder het scherm gekozen moeten worden. Dat laatste hebben ze bij Apple al een tijd achter de hand, maar is nog nooit in een uitgebracht device gebruikt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadMini2021Concept.jpg
Later dit jaar een iPad mini zonder Home-knop en met smalle randen?


iPad Pro

Mark Gurman en Debby Wu van Bloomberg melden trouwens ook nog dat er mogelijk een iPad Pro zou komen die ‘draadloos’ opgeladen zou kunnen worden. Het aluminium aan de achterkant van de iPad Pro zou dan vervangen worden door glas, wat mogelijk wel een nadeling effect heeft op het gewicht.

Als dit echt gaat gebeuren dan komt er waarschijnlijk ook de mogelijkheid voor ‘reverse charging’. Dan zou je dus je AirPods (Pro), Apple Watch of iPhone op de achterkant van de iPad Pro kunnen leggen en ze zo kunnen opladen.

Succes van de iPad

De verkopen van iPads stegen in de eerste drie maanden van 2021 trouwens met maar liefst 79 procent, het gaat dus erg goed met de iPad. In het verleden waren er wel eens twijfels over dit platform, inmiddels is Apple hierin de leidende partij.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadVerkopen2019-2021.jpg
Later dit jaar een iPad mini zonder Home-knop en met smalle randen?




 #iPadMini #iPadPro #iPadAir
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.