geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
MacFreak zoekt goed geïnformeerde schrijvers met een Mac-hart
Als je MacFreak regelmatig bezoekt dan heb je het waarschijnlijk al gemerkt: we worden steeds beter bezocht. En dat merken we niet alleen door de bezoekersaantallen hier, ook door een toename van bestellingen in de MacFreak Shop zien we dat we nog steeds aan het groeien zijn.

Tijd om wat van de wensen die al veel langer bij ons leven om te zetten in realiteit, één daarvan is om meer schrijvers te hebben op MacFreak. Daarom zijn we nu op zoek naar schrijvers of schrijfsters die een duidelijk Mac-hart hebben, maar tegelijkertijd erg goed geïnformeerd zijn. Dus als de grote bladen schrijven dat de kwartaalcijfers van Apple een beetje tegenvallen weet jij allang dat het ging om een kwartaal dat een week korter duurde dan het jaar daarvoor, en als je dat meerekent het resultaat juist hoger uitkomt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacBookProMacFreakFrontpage.jpg
MacFreak zoekt goed geïnformeerde schrijvers met een Mac-hart


Dat laatste voorbeeld is trouwens geen denkbeeldig, maar een uit de praktijk.

Daarbij moet je geen bezwaar hebben om binnen een stramien te schijven. Voor MacFreak is dat zoals dit artikel ook gestructureerd is. Dus één alinea die past naast het openings-icoon met de inleiding, een openingsalinea en dan een visual.

We zijn nog niet zo groot dat we gouden bergen kunnen beloven, maar er kan wel degelijk een vergoeding tegenover staan. Interesse? Stuur een mailtje naar info@macfreak.nl en we kunnen samen kijken of het een goede match is, waarbij een proefstuk schrijven natuurlijk ook één van de opties is.



 #MacFreak
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.