geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirTag-icoon.jpg
Apple lekt de naam ‘AirTags’ per ongeluk in eigen support-video
Dat Apple al een tijd werkt aan iets wat doet denken aan Tile, een klein apparaatje waarmee je dingen makkelijk terug kan vinden, was al overduidelijk. Je kon er dan ook al eerder hier op MacFreak over lezen. En eind januari werd duidelijk dat Ming-Chi Kuo ze toen ook binnen afzienbare tijd verwachtte.

In de beta-versie van iOS 13.2 vind je niet alleen verwijzingen, maar zelfs afbeeldingen waarbij te zien was hoe de AirTags werkten. Alleen was de naam daar nog niet duidelijk, er werd daar nog de codenaam B389 gebruikt. Inmiddels heeft Apple zelf een support-video uitgebracht waarin duidelijk werd dat de echte naam van B389 inderdaad “AirTags” is. Die video werd meteen weer verwijderd, maar door de ontdekkers was er ondertussen al een schermafbeelding gemaakt, en die kan je hieronder ook zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirTagsSupportVideoLeak.jpg
Apple lekt de naam ‘AirTags’ per ongeluk in eigen support-video


Apple heeft in alle iPhone 11 modellen een U1-chip ingebouwd, deze chip voor Ultra Wideband-technologie geeft volgens Apple zelf ruimtelijk inzicht. De kans is groot dat dit ruimtelijk inzicht ook gebruikt gaat worden met deze nieuwe AirTags, waardoor het veel exacter zal gaan werken dat wat er tot nu toe dan ook maar op de markt aanwezig is.
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirTag.jpg
Apple lekt de naam ‘AirTags’ per ongeluk in eigen support-video


Hierboven zie je hoe een AirTag er waarschijnlijk uit gaat zien (de afbeelding komt uit een beta-versie van iOS), hieronder AirTags in actie.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirTagSetup.jpg
Apple lekt de naam ‘AirTags’ per ongeluk in eigen support-video




 #AirTags
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.