geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneSE2020-icoon.jpg
Ming-Chi Kuo: 2022 iPhone SE wordt de goedkoopste 5G iPhone ooit
De eerste iPhone SE kwam uit in maart 2016, de tweede in april 2020. De laatste was zo’n succes dat het logisch lijkt dat er ook een derde gaat komen. Maar jaarlijks een SE uitbrengen gaat Apple natuurlijk niet doen, dat zou de vraag naar rest van het aanbod kunnen verstoren.

De kans dat er komend jaar wel weer een iPhone SE gaat komen is een stuk groter, dat is dan ook precies wat Ming-Chi Kuo, de erg goed ingevoerde analist, voorspelt. Aan de buitenkant zou niet veel veranderen, ook de iPhone SE 2022 zou nog steeds gebaseerd zijn op het design van de iPhone 8. Maar er zou wel een nieuwere (en natuurlijk snellere) processor in zitten en 5G zou ondersteund worden. Dat zou dan de “cheapest 5G iPhone ever” zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneSELineup2020.jpg
Ming-Chi Kuo: 2022 iPhone SE wordt de goedkoopste 5G iPhone ooit


Tegelijkertijd kwam Ming-Chi Kuo ook met de voorspelling dat sommige iPhones in 2022 mogelijk Touch ID onder het scherm zouden krijgen. Mogelijk dat het minst dure 6,1-inch model dan Touch ID onder het scherm krijgt, Face ID zou dan voor de duurste modellen gereserveerd worden.

Volgens Ming-Chi Kuo zou Apple in 2022 alleen nog iPhones in 6,1-inch en 6,7-inch uitbrengen, het 5,4-inch model (de iPhone mini) zou in dat jaar helemaal komen te vervallen. Dit jaar zou er nog wel een iPhone mini uitgebracht worden, de productie van de iPhone 12 mini zou ondertussen al gestopt zijn.



 #iPhoneSE #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Jurriaan
Lijkt mij snel, na 2 jaar een nieuwe SE. Is het dan wederom een succes., zo snel een nieuwe release? Het verscheel is dan kleiner qua sprong voorwaarts.
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|