geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookAir2022Render-icoon.jpg
“Nieuwe MacBook Air later dit jaar, nieuw design maar met M1”
Er waren mensen die hoopten dat op het Peek Performance-event gisteren ook een nieuwe MacBook Air gepresenteerd zou worden. Er kwam heel erg veel nieuws voorbij tijdens de keynote, maar een nieuwe MacBook Air (met nieuw design) was daar niet bij.

Reden voor de goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo om ons via Twitter nog eens deelgenoot te maken van zijn verwachtingen voor dit model. Hij verwacht dat de nieuwe MacBook Air op zijn vroegst eind tweede kwartaal van dit jaar in massaproductie zal gaan, waarschijnlijker is dat dit in het derde kwartaal gebeurt. Daarbij verwacht hij vooral aanpassingen in het uiterlijk, onder de motorkap zal niet zo veel veranderen.


Zo denkt hij dat deze vernieuwde MacBook Air nog steeds een M1 chip zal hebben en dat het scherm geen mini-LED zal zijn. Wat we volgens hem wel kunnen verwachten is een compleet nieuwe behuizing, uitgevoerd in meerdere kleuropties. In de render van Ian Zelbo hieronder krijgen we hier een voorproefje van.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacBookAir2022Render.jpg
“Nieuwe MacBook Air later dit jaar, nieuw design maar met M1”


Net zoals bij de huidige 24-inch iMac zouden ook bij de nieuwe MacBook Air de kleuren gecombineerd worden met een wit toetsenbord en een witte rand.







 #MacBookAir #Gerucht
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: puk1980
Zo denkt hij dat deze vernieuwde MacBook Air nog steeds een M1 chip zal hebben.
Dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Het moet Apple toch wel lukken om eens in de twee jaar een nieuwe generatie Mx (M1, M2, ...) processor op de markt te brengen. De Ax processoren krijgen ieder jaar een update.
geplaatst door: Ziegler
Oke, dan wachten we deze even af. Ik ben dit zomer toe aan een nieuwe laptop.
geplaatst door: puk1980
Zo denkt hij dat deze vernieuwde MacBook Air nog steeds een M1 chip zal hebben...

Nog een reden/gerucht waarom dat onwaarschijnlijk is.
https://www.macfreak.nl/nieuwsberichten/mac-mini-krijgt-m2-en-m2-pro-chip//