Ming-Chi Kuo’s voorspellingen voor 2021
5 januari 2021 - 14:51   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/KristallenBol-icoon.jpg
Ming-Chi Kuo’s voorspellingen voor 2021
Een nieuw jaar betekent niet alleen een nieuw begin, maar natuurlijk ook nieuwe voorspellingen van Ming-Chi Kuo. De man waar we altijd extra aandacht aan besteden, simpelweg omdat hij het achteraf verdraaid vaak bij het rechte eind blijkt te hebben gehad.

Naast de nieuwe AirTags heeft hij nog veel meer voorspellingen uit zijn hoge hoed getoverd. Daarbij valt vooral een ‘augmented reality device’ op. Tussen aanhalingstekens, want dat zou bril kunnen betekenen, maar ook een headset, of allebei. Jammer genoeg specificeert Ming-Chi Kuo dat nu niet. Daarbij bieden zowel iPhones als iPads ook augmented reality, het zou in theorie dus ook mogelijk zijn dat hij het daar over heeft (hoewel dit niet voor de hand ligt).

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleGlassAR-Glasses.jpg
Ming-Chi Kuo’s voorspellingen voor 2021


De rest van zijn voorspellingen voor het komend jaar liggen redelijk in de lijn van de verwachting: nieuwe AirPods, meet Macs met Apple’s eigen processors, en de eerste devices met Mini-LED displays.

Bij die laatste gaat het waarschijnlijk om een nieuwe 12,9-inch iPad Pro en meerdere MacBook modellen. De voordelen van Mini-LED displays zijn vooral diepere zwarten en ‘rijkere’ kleuren bij een beter contrast. Ze zijn wel duurder om te maken, en zullen dus, zeker in het begin, waarschijnlijk alleen maar in de Pro-modellen gebruikt gaan worden.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.