geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
‘On the Rocks’ is de eerste Apple TV+ film die op DVD uitkomt
Als we een ontwikkeling hebben gezien in de afgelopen jaren dan is het wel de migratie van fysieke dragers naar streaming, zowel met muziek als films en series, CD’s en DVD’s zijn voor de nieuwe generaties iets uit het prehistorische tijdperk (en een ontzettend goedkope optie in kringloopwinkels).

Maar voor Sofia Coppola’s film On the Rocks wordt de omgekeerde weg bewandeld. Deze film was eerst te zien op Apple TV+ en gaat nu uitgebracht worden op DVD (ook op Blu-Ray). In deze film vormt Laura (Rashida Jones) een team met haar impulsieve vader (Bill Murray) om te onderzoeken wat er niet goed is aan haar huwelijk.


Apple bracht eerder de Apple TV+ serie Defending Jacob uit op DVD en Blu-Ray. Die serie bleef wel te zien op Apple TV+, On the Rocks zal daarvan verdwijnen op het moment dat de DVD’s ook echt te koop zijn. En dat is vanaf 26 oktober.




 #AppleTVPlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Het is Blu-ray.

En Blu-Ray DVD bestaat überhaupt niet.  :wink:
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl
geplaatst door: iSan
Tja.

Maar goed, ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar hoeveel mensen nog fysieke DVD's kopen. Weet iemand dat? Wij zijn helemaal fan van 't streamen. Zo makkelijk en geen suffe BREIN- en reclame spots waar je niet omheen kunt.
geplaatst door: orange
Ik heb onze DVD-collectie (die alleen nog bestond uit de complete Disney Classics lijn) al heeeeeeeel lang geleden van de hand gedaan.

En daarna nooit meer één DVD gekocht.
Blu-ray ben ik helemaal nooit aan begonnen.

Oké, er staat ter decoratie nog een rijtje muziek DVD's (Evita, Jesus Christ Superstar, West Side Story, etc.). Maar die zijn al in minstens 20 jaar niet afgespeeld.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl