geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchPrideFace2022-icoon.jpg
Ook dit jaar weer nieuwe Pride Edition horlogebandjes en wijzerplaten
Bij Apple is het inmiddels een traditie geworden, ieder jaar rond deze tijd komen er nieuwe Pride Edition horlogebandjes uit met bijbehorende wijzerplaten. Dat zagen we bijvoorbeeld ook in 2020 en in 2021. En ook nu zowel voor de ‘gewone’ Apple Watch als voor de uitvoeringen van Nike.

Die timing is natuurlijk niet toevallig, de maand juni is tegenwoordig ‘Pride month’, en voor Apple is dit een manier om de wereldwijde LGBTQ+ gemeenschap te steunen. De organisaties die door Apple ondersteund worden zijn onder andere Encircle en de The Trevor Project. De complete lijst is nogal lang, die vind je daarom onderaan dit nieuwsbericht.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchPrideEdition2022.jpg
Ook dit jaar weer nieuwe Pride Edition horlogebandjes en wijzerplaten


Zoals je hierboven kan zien horen bij deze bandjes ook bijbehorende wijzerplaten. Als je naar Apple’s pagina gaat waar deze nieuwe bandjes te zien en te koop zijn, dan vind je daar ook de link waarmee je deze wijzerplaten naar binnen kan halen. In beide gevallen gaat het trouwens om geweven sportbandjes, dat is de enige ‘smaak’ die Apple dit jaar als Pride Edition aanbiedt.

Organisaties

Als laatste, zoals beloofd, alle overige organisaties die Apple op dit gebied ook nog ondersteunt. Waarbij trouwens wel opvalt hoeveel daarvan Amerikaanse organisaties zijn, in twee gevallen zelfs op één staat gericht.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.