geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro2021Binnenkant-icoon.jpg
Ook iFixit is blij met de nieuwe MacBook Pro modellen
Als iFixit iets van Apple uit elkaar haalt klinkt er vaak kritiek en de laatste jaren heeft die kritiek vaak te maken met de batterijen. Want Apple plakt ze steeds vaker vast en voorziet ze dan niet altijd van ‘pull tabs’, trek-strips waardoor je de vastgeplakte batterijen toch relatief makkelijk kan verwijderen.

Die trek-strips zagen we al wel in de nieuwe iPhone en MacBook Air en het lijkt er op dat Apple ze nu steeds vaker gebruikt. Want in de korte teardown die iFixit nu alvast heeft gepubliceerd zien we dat in de nieuwe 14-inch MacBook Pro en 16-inch MacBook Pro er niet alleen trek-strips zijn, maar dat Apple onder de trackpad zelfs speciale uitsparingen heeft toegevoegd, waardoor ze makkelijk bereikbaar zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iFixitMacBookPro2021PullTabs.jpg
Ook iFixit is blij met de nieuwe MacBook Pro modellen


Jammer genoeg is dit het enige belangrijke detail wat ze met ons delen, verder moeten we het doen met een röntgenfoto als ‘teaser’, die je hieronder kan bewonderen.
https://valkyrie.cdn.ifixit.com/media/2021/10/27180056/mbp14-2021-xray.jpg
Ook iFixit is blij met de nieuwe MacBook Pro modellen

Wel gaan ze op dezelfde pagina nog uitgebreid in op het nieuwe poetsdoekje van Apple, maar ik gok dat de meesten van ons liever meer over de de nieuwe MacBook Pro modellen te weten willen komen.



 #MacBookPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.