geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneVouwbaarScherm-icoon.jpg
Opvouwbare iPhone en MacBook mogelijk over een paar jaar
Terwijl de meesten van ons erg benieuwd zijn wat Apple dit jaar aan nieuwe Macs gaat uitbrengen wordt er in Cupertino allang nagedacht over wat er in de toekomst mogelijk is. De kans dat vouwbare schermen daar onderdeel van gaan uitmaken is groot.

Mocht je erg enthousiast zijn over het idee van een opvouwbare iPhone, volgens een nieuw rapport van DSCC, leider in onderzoek naar toepassingen van verschillende soorten schermen, moet je daar nog wel even geduld voor oefenen. Want bij DSCC zien ze deze niet eerder dan 2025 op de markt verschijnen. Om dat stuk van DSCC te lezen moet je eerst een account aanmaken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VouwbareMacBookProConcept.jpg
Opvouwbare iPhone en MacBook mogelijk over een paar jaar


Tegelijkertijd zou er bij Apple ook gewerkt worden aan opvouwbare MacBooks, er zouden gesprekken met leveranciers zijn geweest voor schermen met een beelddiagonaal van ongeveer 20 inch. Dat zou half uitgevouwen gebruikt kunnen worden met een toetsenbord op het scherm, en helemaal uitgevouwen als een scherm met ingebouwde computer, waarbij je dan een extern toetsenbord gebruikt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VouwbareMacBookProConcept-2.jpg
Opvouwbare iPhone en MacBook mogelijk over een paar jaar


Mocht je hier naar uitkijken dan zal je nog wat geduld moeten hebben, analist Ross Young van DSCC verwacht dit soort MacBooks niet eerder dan 2026 of 2027.

Deze analist heeft trouwens een prima reputatie, hij voorspelde eerder bijvoorbeeld al het ProMotion display van de iPhone 13 Pro, de grootte van het display en de randen van de 6e generatie iPad mini, de 14- and 16-inch MacBook Pro's mini-LED displays met ProMotion en meer.



 #iPhone #MacBookPro #Gerucht
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.