geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/PixelmatorPhoto-icoon.jpg
Pixelmator Photo 2.0 brengt Pixelmator naar de iPhone
De afgelopen tijd konden we zien dat het team achter Pixelmator er duidelijk hard aan getrokken heeft, want deze app krijgt steeds meer interessante en professionele opties. Zo kan je hier op MacFreak recent lezen wat er allemaal aan versie 2.3 van die app was toegevoegd.

Die opties kan je nu ook op je iPhone gebruiken, want met versie 2.0 van Pixelmator Photo is dat niet alleen meer een optie voor de iPad, maar ook voor de iPhone. Koop je deze voor de iPhone, dan krijg je de versie van de iPad er gratis bij. En heb je de versie voor de iPad in het verleden al gekocht, dan kan je die nu ook zonder extra te betalen op de iPhone gebruiken.


Wil je weten wat Pixelmator Photo 2.0 biedt dan kan je op deze pagina terecht, wil je het kopen dat kan in de App Store en je moet er minimaal iOS 14 voor op je iPhone hebben.

En als we het toch over kopen hebben, nu schaf je daar Pixelmator Photo aan voor de helft van de normale prijs, wat betekent dat het op nu maar € 3,99 kost.



 #iPhone #Pixelmator
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Pixelmator Photo 2.0 brengt Pixelmator naar de iPhone
17 december 2021 - 22:44    reactie #1
geplaatst door: Jurriaan
Werkt wel op de iPhone 6s maar niet op de iPad Air 2, typisch. Kennelijk is er verschil tussen de A8x en de A9 chip.
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|
Pixelmator Photo 2.0 brengt Pixelmator naar de iPhone
18 december 2021 - 00:32    reactie #2
geplaatst door: Paradijs
Om eerlijk te zijn.... ik zie door de bomen het bos niet meer. Zelfs de vergelijkende tests zijn een soort van reclamefilmpjes of overzichten geworden waarbij de meest geliefde uiteindelijk de winnaar is. Youtube filmpjes zijn verworden tot product placement. Zelf proberen met try out versies wordt steeds moeilijker omdat, voordat je je voldoende in de app hebt verdiept de proefperiode is afgelopen.
Dus ja, ik hou het maar even bij Foto's en iMovie.  :wacko: :crazy:
Loquendi Libertatem Custodiamus