geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Tile-logo-icoon.jpg
Tile komt met nieuwe Premium-optie, vlak voor presentatie AirTags
De bekendste fabrikant van kleine devices waarmee je makkelijk dingen kan vinden en mogelijk kan voorkomen dat je ze kwijtraakt is Tile. Dat biedt al een Premium optie aan, wat naast gratis batterijen ook meer opties voor het terugvinden van jouw items heeft.

Terwijl alle geruchten erop wijzen dat Apple binnenkort een concurrent voor Tile uit gaat brengen, waarschijnlijk gaat die AirTag heten, komt Tile binnenkort met een nieuwe Premium optie. Hierbij gaat het om een verzekering die je tot 1.000 dollar per jaar kan vergoeden als je toch iets kwijt zou raken, deze service zou 100 dollar per jaar gaan kosten. Daarbij gaat het trouwens verder dan alleen de eigen Tile trackers, devices van partners die met Tile samenwerken zullen er ook door opgespoord kunnen worden.



Voorbeelden van dat laatste zijn recente ‘oortjes’  van SkullCandy en de Elite Dragonfly laptop van HP.

Deze verzekering achter deze nieuwe Premium optie wordt gedekt door Cover Genius, het bedrijf dat bekend is als de verzekeraar achter bijvoorbeeld eBay en Booking.com.

Als, en of, deze optie ook bij ons beschikbaar zal komen is nog niet duidelijk. Mocht dat zo zijn dan zal het nog wel even duren voordat het zover is. Maar het maakt duidelijk dat de de rest van de markt niet stil zit, in tegendeel. Zeker op het moment dat een bedrijf met Apple’s grootte en invloed mogelijk met een device komt waarmee je zal moeten gaan concurreren.



 #AirTags
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: PjotriDVDguru
"het moment dat een bedrijf met Apple’s grootte en invloed mogelijk met een device komt"

Mijn groenteboer mag van Apple geen Apple logo hebben. Zelf geen schaamte het idee van tile na te maken?  Hmmm. Hoezo monopolist?
geplaatst door: GeorgeM
Wat is het toch tegenwoordig met het steeds maar weer alles over één kam sleuren, waarbij alle nuance overboord wordt gezet?  :blink:

- Waarom zou Apple geen device mogen uitbrengen waar al een variatie van bestaat?
- Ben je dus tegen alle concurrentie?
- Hoe weet je dat AirTags hetzelfde zullen zijn als wat Tile aanbiedt?
- Waarom zou dat zo zijn? (Apple is nogal goed in het verbeteren van bestaande ideeën).
- etc. etc.

Apple is al veel langer hiermee bezig, onder andere te zien aan de chips waarmee erg goed positie bepaald kan worden in de nieuwste iPhones. De kans dat AirTags prima dingen worden lijkt me dan ook groot.

(en de kans dat ik ze te duur vind ook... ;) )
geplaatst door: anraadts
Ben erg benieuwd naar de AirTags, maar hou m'n hart vast voor de prijs...