geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacXDVDRipperPro-icoon.jpg
Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale
In het nieuws hier zijn MacX DVD Ripper Pro, MacX Video Converter Pro and MacX MediaTrans al vaker voorbij gekomen. Niet alleen prima software, maar vooral ook erg aantrekkelijk als die in de aanbieding zijn, en dat is dankzij de 11e Anniversary Sale nu ook weer het geval.

Voordat we het over het voordeel dat je bij deze Anniversary Sale kan behalen hebben, eerst even in het kort om welke software het gaat. MacX DVD Ripper Pro is de snelste ‘ripper’ die te krijgen is, een DVD daarmee op je overzetten Mac in een .mp4-bestand is binnen 5 minuten gepiept. Daarbij zorgen de regelmatige updates ervoor dat deze app altijd bij de tijd blijft, waardoor ook nieuwe versleutel-methodes geen probleem zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacXDVD11eAnniversarySale.jpg
Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale


Met MacX Video Converter Pro kan je razendsnel video’s converteren, aanpassen en downloaden, waarbij de grootte aanpassen ook mogelijk is. En met MacX MediaTrans kan je erg makkelijk en snel foto’s, video’s en muziek tussen je iPhone en Mac uitwisselen.

Anniversary Sale

In de MacX DVD 11e Anniversary Sale kan je veel korting krijgen op al deze software, maar hoe eerder je er bij bent, hoe groter de korting. Want zit je bij de eerste 50 die bestellen dan krijg je maar liefst 70 procent korting, waardoor je maar $ 19,95 betaalt.

Zit je bij de volgende 150 dan is de prijs $ 29,95, bij de volgende 200 is het $ 39,95 en heb je de pech om de groep van 200 daarna te zitten dan ben je $ 49,95 kwijt. Kortom, als je een app, of meerdere apps, uit dit aanbod te kopen, dan is het zaak om zo snel mogelijk te zijn. In alle gevallen gaat met om een zogenaamde Lifetime License, je hebt daarna dus geen verdere kosten maar aan deze apps.

Wil je veel voordeel, dan is het dus zaak om zo snel mogelijk gebruikt te maken van deze MacX DVD 11e Anniversary Sale.



 #Aanbieding
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Dick de Roos
Wel apart: voor de MacX Video Converter Pro waarvoor een bedrag wordt aangegeven van $ 19,95 zou ik iets van € 17,- moeten betalen.
De afrekening is echter € 24,14.
Ook met BTW erbij meer dan beloofd.
Aan de andere kant: zonder deze korting zou ik voor de gewone licentie € 34,- moeten betalen.
Schermafbeelding 2021-05-28 om 11.02.27.png Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale

geplaatst door: boiing
Zo te zien rekent het bedrijf de dollars 1 op 1 om naar euro's als je met iDeal betaalt, zie eerste plaatje. Dat is een beetje flauw van ze.. Als je het bedrag in $ laat staan en met een creditcard wil afrekenen lijkt het wel goed gegaan (tweede plaatje), bij deze is dat dus de tip. Je cc maatschappij zal uiteraard wel een normale $ -> € omrekening maken.

Screenshot 2021-05-28 at 12.55.35.png Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale


Screenshot 2021-05-28 at 12.58.44.png Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale
geplaatst door: puk1980
DVD ripper. Waar had je die vroeger ook alweer voor nodig?  :happy:
geplaatst door: polleboos
Als je "MacX DVD Ripper Pro" in je zoekmachine in tikt kom je bij Wondershare uit. Is dat de zelfde "MacX DVD Ripper Pro" als bij Digiarty ?
geplaatst door: boiing
Nee, Wondershare 'kaapt' veel zoekresultaten. Hun vergelijkbare software heeft een andere naam (UniConverter 2021). Zowel Wondershare als DigiArty zijn trouwens Chinese softwarebedrijven, ook al doen ze online hun best om Amerikaans te lijken.
geplaatst door: eoms
DVD ripper. Waar had je die vroeger ook alweer voor nodig?  :happy:

Dat was mijn eerste gedachte ook ja  :thumbs-up:
geplaatst door: orange
Ja, zo denken er meer. Want erg veel verkopen ze er wereldwijd niet van. ;)

Schermafbeelding 2021-05-30 om 09.46.43.jpg Tot 70 procent korting dankzij de MacX DVD 11e Anniversary Sale


Het oudste verkooptrucje in de wereld. Mensen laten denken dat ze snel moeten beslissen; want op=op. Op 10 juni kan je waarschijnlijk nog steeds voor $ 19,95 kopen.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl