geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
tvOS 14 voor Apple TV HD en 4K is nu beschikbaar
tvOS 14 staat klaar voor iedereen met een Apple TV HD of Apple TV 4K. Deze update brengt verbeterde ondersteuning voor meerdere gebruikers, YouTube en streamen met AirPlay in 4K, geluid van de delen op verschillende AirPods, makkelijk beeld van HomeKit-camera’s bekijken.

Verder is nu overal picture-in-picture mogelijk, is er ondersteuning om met meerdere gebruikers te gamen, worden er meer game-controllers ondersteund en is de mogelijkheid om zelf screensavers te kiezen ook één van de belangrijke nieuwe dingen in deze versie van tvOS. In de handleiding van tvOS 14 vind je op deze pagina alles wat nieuw is, met natuurlijk in alle gevallen links naar verdere uitleg.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomeKitCamera-tvOS14.jpg
tvOS 14 voor Apple TV HD en 4K is nu beschikbaar


Naast nieuwe dingen zitten er in iedere update natuurlijk ook altijd verbeteringen voor de veiligheid, welke dat in dit geval zijn kan je hier vinden.

Een update op Apple TV installeren

Updates op een Apple TV HD of 4K installeer je door te gaan naar Systeem, waarin je kiest voor Software-updates en daarin voor de optie Werk software bij. Als je de optie om update automatisch te installeren aan hebt staan, dan kan dit nog steeds nodig zijn als je de update er meteen op wil zetten, via die automatische functie duurt het vaak een stuk langer. In de drie schermafbeeldingen hieronder zie je al deze stappen voorbij komen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-1.jpg
tvOS 14 voor Apple TV HD en 4K is nu beschikbaar


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-2.jpg
tvOS 14 voor Apple TV HD en 4K is nu beschikbaar


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.tvOS14Update.jpg
tvOS 14 voor Apple TV HD en 4K is nu beschikbaar



Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.