geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookAir2020-icoon.jpg
Twee nieuwe Macs in database Eurasian Economic Commission
Naast de zes nieuwe Apple Watch modellen die in de database van de Eurasian Economic Commission gevonden zijn is er ook een registratie ontdekt van twee nieuwe Macs. De informatie waarmee we het moeten doen zijn de typenummers A2442 en A2485 en dat ze op het nieuwe macOS 12 Monterey draaien.

Waarschijnlijk zijn dit de 14 en 16-inch MacBook Pro modellen die voor dit najaar, of in ieder geval voor het eind van dit jaar, verwacht worden. Deze krijgen waarschijnlijk een nog krachtiger chip dan de M1, dat zou of een M1X of een M2 zijn. Verder zou de Touch Bar mogelijk helemaal verdwijnen, of misschien alleen nog als premium-optie te bestellen zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.TweeMacsDatabaseEECaugustus21.jpg
Twee nieuwe Macs in database Eurasian Economic Commission

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Verder zouden ze weer veel meer aansluitingen krijgen, en zou zelfs de erg geliefde MagSafe connector weer een comeback maken. Wat betreft die aansluitingen, als de geruchten kloppen dan zouden deze MacBook Pro modellen naast de Thunderbolt 4/USB-C poorten ook een HDMI-poort krijgen en zou de SD-kaartlezer ook weer van de partij zijn.

Als laatste: veel van de geruchten vermelden ook al een tijd dat deze MacBook Pro’s mini-LED displays zouden krijgen, iets wat het grootste model iPad Pro nu al heeft.



 #MacBookPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Twee nieuwe Macs in database Eurasian Economic Commission
4 augustus 2021 - 08:57    reactie #1
geplaatst door: Cenobyte
Waar zou die grote iMac blijven? :-)
Groetjes,
Mario  -