geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Vanaf 1 juli Apple TV+ bij aankoop nieuw device drie maanden gratis
Vanaf het moment dat Apple TV+ in november 2019 werd gelanceerd kreeg je dat een jaar lang gratis bij de aankoop van een nieuwe Apple TV, Mac, iPad of iPhone. Maar Apple TV+ groeit, inmiddels zijn er ruim 40 miljoen betalende klanten, en de gratis periode wordt ingekort.

Tot 30 juni aanstaande geldt nog steeds de aanbieding van een jaar gratis bij aankoop, vanaf 1 juli gaat die periode naar drie maanden. Met andere woorden, Apple TV+ wordt gelijkgetrokken met Apple Music, waarvoor al heel erg lang een gratis periode van drie maanden geldt, om het te kunnen uitproberen. Dat Apple TV+ gezonde groei laat zien komt waarschijnlijk ook doordat het een onderdeel is van Apple One, het relatief goedkope combi-abonnement voor meerdere diensten.


Ondertussen voegt Apple almaar meer content toe aan de catalogus van Apple TV+, hierboven en hieronder twee trailers van nieuwe films. Daaronder een aantal trailers van shows die kennelijk veel succes hebben, want inmiddels allemaal al aan hun tweede seizoen toe.











Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: iSan
Oké, wel zo fair.

Onze gratis Apple TV+ loopt al bijna af. Ik zie dat content inmiddels gegroeid is ten opzichte van de eerste maanden. Maar het is nog niet zo van: wow wat een keus, ik blijf! Maar meer van: ik ga het even stopzetten en over paar maanden weer voor enkele maanden afnemen wegens nieuwe seizoenen en nieuwe content.

Want €5 is echt niet duur voor series van goede kwaliteit. Ik vergelijk het met één bioscoopavondje voor één persoon incl drankje en snack, voor dat geld kun je al 2 à 3 maanden abonnement afnemen.
geplaatst door: JJmac
Alleen voor nieuwe abonnees, had ik begrepen?
Ik gebruik maar 30% van m'n Mac, Maar dat is 30% meer dan Windows
geplaatst door: puk1980
Alleen voor nieuwe abonnees, had ik begrepen?
Alleen als je nog niet eerder zo'n gratis periode hebt gebruikt.