geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2021Lineup-icoon.jpg
Video van combinatie nieuwe iPad Pro met bestaand Magic Keyboard
Kort na de aankondiging van de nieuwe iPad Pro modellen was er nogal wat verwarring. Want volgens de Franse publicatie iGeneration zou de combinatie van de 12,9-inch iPad Pro (5e generatie) niet werken met het bestaande Magic Keyboard omdat de nieuwe iPad Pro nèt iets dikker is.

Het verschil is maar een halve millimeter, het gaat dus om erg weinig. Apple liet dan ook al snel op een support-pagina weten dat de eerste generatie van het Magic Keyboard (A1998) “functioneel compatibel” is met de nieuwe 12,9-inch iPad Pro (5e generatie) met Liquid Retina XDR-display. Daarbij werd ook nog vermeld dat het mogelijk is dat het Magic Keyboard niet precies past als het gesloten is, maar dat dit met name gebeurt als er een schermbeschermer wordt gebruikt.


In de video hierboven zien we deze combinatie, met een 5e generatie 12,9-inch iPad Pro die direct uit de doos meteen magnetisch op het Magic Keyboard bevestigd wordt. Het ziet er allemaal prima uit, de geruchten dat je iPad Pro mogelijk niet goed door deze combinatie vastgehouden en beschermd zou worden lijken allemaal nogal overtrokken.

De vraag lijkt dus vooral of je een schermbeschermer gebruikt op je iPad, en zo ja, de dikte ervan. Waarbij ook meteen de vraag opdoemt waarom je een schermbeschermer zou gebruiken als je al het Magic Keyboard hebt, die dient tenslotte onder andere ook voor dat doel.



 #iPadPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Citaat
Waarbij ook meteen de vraag opdoemt waarom je een schermbeschermer zou gebruiken als je al het Magic Keyboard hebt, die dient tenslotte onder andere ook voor dat doel.
Schermbeschermer is de vertaling voor screenprotector?

Ja, waarom zou je dat willen? Omdat je niet altijd je toetsenbord aan je iPad wilt hebben hangen bijvoorbeeld??
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl