geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/GarageBand-iOS-icoon.jpg
Vier belangrijke nieuwe opties in GarageBand voor iOS en iPadOS
De 2.3.9 update van GarageBand voor iOS en iPadOS brengt ons vier nieuwe opties. Dat lijkt misschien niet heel erg veel, maar er zit in ieder geval één belangrijke optie bij die ongetwijfeld heel erg welkom is bij iedereen die GarageBand al in gebruik heeft.

Want deze app had een limiet van 23 minuten per opname, erg onhandig als je bijvoorbeeld lekker met je band aan het jammen was en dat allemaal wilde opnemen. In versie 2.3.9 is die maximale opneemtijd stevig opgerekt, die is vanaf nu naar maar liefst 72 minuten gegaan. Dat is meer dan drie keer die vorige maximale opneemtijd, en met bijna een uur en een kwartier aan één stuk zullen de meesten van ons een stuk beter bediend zijn.



De verlenging van de opnametijd was maar één van de vier nieuwe dingen in deze nieuwe versie van GarageBand, de andere vind je allemaal in de release notes hieronder:

Citaat
  • Nieuwe audio-opnamen kunnen snel worden gestart vanaf het beginscherm door het symbool van de GarageBand-app aan te raken en ingedrukt te houden
  • Maximale nummerlengte met het standaardtempo is verhoogd van 23 naar 72 minuten
  • De liniaal biedt nu een optie om over te schakelen van maten en tellen naar minuten en seconden
  • Nieuw downloadbaar geluidenpakket 'Keyboards' bevat meer dan 150 keyboardloops en 50 instrumentpatches als piano's, orgels en elektrische piano's
Let op, wil je GarageBand 2.3.9 op je iPhone, iPad of iPod touch gebruiken dan zal je daar minimaal iOS of iPadOS 14.0 op moeten staan.



 #iMovie #iOS #iPadOS #Update
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.