geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSE-icoon.jpg
Waarom alleen oververhitting bij Apple Watch SE in Zuid Korea?
Eén van de grooste nachtmerries voor de maker van electronica is oververhitting, waardoor allerlei ellende kan ontstaan. Denk aan Samsung’s Note 7, waarbij oververhitting in sommige gevallen zelfs voor exploderende telefoons zorgde. Uiteindelijk bleek het probleem daar de batterijen te zijn.

Het lijkt er ernstig op dat de nieuwe Apple Watch SE ook problemen heeft met oververhitting, waarbij het voor de hand ligt dat het daarbij ook om de batterij gaat. Op dit moment lijkt het er op dat dit probleem alleen in Zuid Korea speelt, ironisch genoeg het land waar Samsung gevestigd is. Op de foto’s hieronder zie je een aantal foto’s uit dit draadje op Reddit.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSEOververhitting.jpg
Waarom alleen oververhitting bij Apple Watch SE in Zuid Korea?


Bij de eerste vijf is duidelijk te zien dat die Apple Watch SE’s zo warm zijn geworden dat het scherm gedeeltelijk gesmolten is, bij de gebruiker rechtsonder is zelf de afdruk ervan duidelijk in de arm te zien.

Slag om de arm

Bij dit soort berichten is het altijd goed om een kleine slag om de arm te houden, er zijn in het verleden wel eens berichten van ontploffende adapters van Apple geweest die later nep bleken te zijn. Maar als deze gevallen echt hebben plaatsgevonden, dan is het natuurlijk hoog tijd voor Apple om heel erg snel in actie te komen.

Waarom al deze gevallen tot nu toe alleen maar in Zuid Korea plaatsvinden is niet bekend, mogelijk dat daar een serie verkocht wordt met batterijen van een andere maker dan de modellen die elders over de toonbank gaan.



 #AppleWatch
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: JPZ
Zijn het wel originele?
300+ New Features! 50 or so might not be intended but they're still new!
geplaatst door: Hildo
Binnenkort zullen ze Kim Jong-un wel weer de schuld geven ...  :wink:
Show me a man who loves football and nine times out of ten you'll be pointing at a really bad shag. (Julie Burchill)
geplaatst door: boiing
Niet eens zo'n gekke gedachte, die hack-afdeling daar is redelijk bij de tijd..

(Hoofdstuk daarover in deze boektip)