geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11-waaier-icoon.jpg
Mogelijk problemen met Persoonlijke hotspot in iOS 13 of iPadOS 13
Sinds iOS 4.2.5 in 2010 uitkwam voor de iPhone 4 hebben we de mogelijkheid om een iPhone of iPad met SIM-kaart te gebruiken als Personal hotspot. De complete uitleg hoe dit werkt en waar je de instellingen ervoor in Instellingen kan vinden staat op deze pagina van Apple Support.

Maar als op dit moment jouw Persoonlijke hotspot niet werkt, dan komt dat mogelijk door een probleem in iOS 13. Dit blijkt uit een intern document dat Apple naar Authorized Service Providers heeft verstuurd, en dat ze bij MacRumors in hebben kunnen zien. Mensen die hier problemen mee ervaren kunnen soms er helemaal geen verbinding mee maken, maar er zijn ook gevallen waarbij de verbinding vaak verbroken wordt of heel erg traag is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhonePersonalHotspot.jpg
Mogelijk problemen met Persoonlijke hotspot in iOS 13 of iPadOS 13


De enige oplossing die Apple op dit moment biedt is er eentje waar je mogelijk zelf ook al op gekomen bent: Persoonlijke hotspot eerst even uit-, en dan weer aanzetten.

Nu het bij Apple bekend is dat dit een probleem kan geven ligt het voor de hand dat dit binnenkort met een software update opgelost gaat worden. Het is alleen nog niet bekend of dit ook in iOS 13.4 zal zitten, dat binnenkort verwacht wordt.



 #iOS #iPhone #iPad
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: ouwemac
Ik had het vanmorgen nog, hotspot uit en aan hielp niet, phone uit en aan ook niet deze keer, toen heb ik netwerk instellingen maar gereset, dat hielp uiteindelijk.
Normaliter helpt het eerste dus wel.
Ik heb dit trouwens al langer, ook voor iOS 13.
Optimistisch maar zonder hoop. (Tommy Wieringa)