YouTube op je Apple Watch met WatchTube
23 juni 2022 - 09:31   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
YouTube op je Apple Watch met WatchTube
De meeste mensen willen waarschijnlijk video’s van YouTube vooral op een groot scherm bekijken, maar de maker van WatchTube heeft exact voor het tegenovergestelde gekozen. Want, zoals de naam al duidelijk maakt, gaat het hier om een app die YouTube naar de Apple Watch brengt.

Als je toch graag YouTube filmpjes op een Apple Watch wil bekijken dan is een Series 7 een aanrader, deze heeft het grootste scherm van alle modellen tot nu toe. Maar het is de maker natuurlijk meer te doen om het luisteren, bijvoorbeeld van muziek en gesprekken enzo.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WatchTubeAppleWatch.jpg
YouTube op je Apple Watch met WatchTube


Diezelfde maker heeft ook al laten weten dat er in de toekomst een versie komt die het beeld links laat liggen, zodat je kan luisteren zonder je Apple Watch veel sneller leeg te trekken.

WatchTube is gratis uit te proberen in de App Store en de ontwikkelaar verzamelt geen data die privacy-gevoelig zijn. Wel is er op zijn pagina daarover te lezen dat derde partijen dat mogelijk wel kunnen doen bij deze app, maar de link daarnaar werkt jammer genoeg niet.



 #AppleWatch #YouTube
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.