geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro-TouchBar2016-13Inch-icoon.jpg
Zijn dit de benchmarks van de nieuwe 13-inch MacBook Pro?
Apple doet zelden iets in isolatie, de geruchten dat ook de 13-inch MacBook Pro binnenkort van een toetsenbord met schaar-mechanisme voorzien gaat worden lijken dan ook erg waarschijnlijk. Zeker als je ziet hoe enthousiast de nieuwe 16-inch MacBook Pro ontvangen werd.

Inmiddels zijn er Benchmarks opgedoken van wat de nieuwe 13-inch MacBook Pro zou zijn, als die kloppen dan zit daar Intel's 10e-generatie i7-1068NG7 Ice Lake 2.3 GHz processor met een 4.1GHz turbo boost in. Als deze Benchmarks echt zijn dan zal de processor (CPU) ongeveer 12 procent sneller zijn dan de voorganger die afgelopen jaar uitkwam, terwijl het videogedeelte (GPU) maar liefst 30 procent sneller zou zijn.


Als dit allemaal klopt dan zou dat opvallend zijn, de al eerder genoemde 16-inch MacBook Pro zal deze CPU waarschijnlijk pas bij de volgende update meekrijgen. In de tussentijd zou de nieuwe 13-inch MacBook Pro dan extra aantrekkelijk zijn.


Er zijn al een tijdje geruchten dat Apple eind maart een event zou houden, als dat inderdaad zo is dan lijkt het logisch dat deze 13-inch MacBook Pro dan uit zal komen. Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk dat het coronavirus deze plannen doorkruist heeft. We zullen het zien als het zover is.



 #MacBookPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.