Nieuws, feedback en meer > Nieuwsarchief

De verpakking van een Apple Watch

(1/1)

Robert:
De verpakking van een Apple WatchJeremy Gan van DailyMail kreeg een Apple Watch binnen en vergat waarschijnlijk even dat hij daar nog niets over mag publiceren, en dat deed hij dus toch. Prettig voor ons, want zo kunnen wij allemaal alvast zien hoe de verpakking van de Apple Watch er uit ziet en lezen dat hij verrast was over hoe goed de Apple Watch hem bevalt.

Zoals Jeremy Gan zelf al schrijft, het is weer "top notch", met andere woorden, kwalitatief uitstekend. Op het eerste plaatje zien we de Apple Watch terwijl die opgeladen wordt, daaronder de doos van de Apple Watch zelf en de doosjes waar de bandjes in zaten.Hij schreef er meteen ook een paar ervaringen bij, bijvoorbeeld over de verpakking ("Packaging for the Apple Watch is top notch... Like every Apple product") en over zijn ervaring met de Apple Watch zelf tot nu toe ("Weirdest thing I've messed around with it a while. Feels and worked a whole lot better than I thought it would. Now I got something to think about.").

Kennelijk had Jeremy Gan niet door dat zijn Instagram feed open stond toen hij dit er allemaal op zette, inmiddels heeft hij die afgesloten. Maar gelukkig voor ons was Cult of Mac er als de kippen bij, en daar kunnen we het dus allemaal zien.Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie