Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Een 27-inch mini-LED iMac met ProMotion begin 2022?

(1/1)

Robert:
Een 27-inch mini-LED iMac met ProMotion begin 2022?Iedereen die op heel erg snelle MacBook Pro modellen wachtte lijkt op zijn wenken bediend met de nieuwe 14-inch en 16-inch modellen. Maar hoe is het met de 27-inch iMac en de Mac Pro, wanneer worden die ook allebei uitgerust met een M1 Pro, M1 Max of een nog krachtiger chip?

Voor iedereen die met smart wacht op een nieuwe 27-inch iMac, volgens Ross Young, CEO van Display Supply Chain Consultants (DSCC), komt daar een nieuwe versie van begin komend jaar. En dan ook met mini-LED, ProMotion en natuurlijk de M1 chip. Hieronder de tweet waarin hij dit aankondigde, daarna deelde hij nog meer informatie met MacRumors, maar dat kan niet worden gepubliceerd. 

OK, tweeted too early. The 27" MiniLED screen is going in an iMac in Q1'22, not an external monitor. May see a monitor later. Still 24Hz - 120Hz variable refresh...Sorry for the confusion!— Ross Young (@DSCCRoss) October 20, 2021
--- Einde van citaat ---

In eerste instantie dacht Ross Young dat het om een ‘los’ 27-inch scherm ging, maar toen hij meer informatie binnenkreeg corrigeerde hij zichzelf. Hij noemt geen resolutie voor deze 27-inch iMac, maar het ligt voor de hand dat dit in ieder geval niet minder zal zijn dan de 5K van het huidige model.

 Een 27-inch mini-LED iMac met ProMotion begin 2022?

Daarbij laat hij ook nog de mogelijkheid open dat Apple op een later moment zelf ook nog een 27-inch monitor uit zal brengen. Mocht dat zo zijn dan zullen veel Mac-gebruikers daar waarschijnlijk wel blij mee zijn. Want hoewel er veel schermen voorhanden zijn, zien we maar weinig waarvan het design vergelijkbaar is. #iMac

boiing:
Nieuwe geruchten over een iMac Pro, voor wat het waard is :wink:.

Een 27-inch mini-LED iMac met ProMotion begin 2022?

Mac OS X:
https://www.appletips.nl/imac-2022-geruchten/

Cesar:
Hoewel ik best tevreden ben van mijn Mac mini m1 kijk ik toch ook stiekem uit naar een iMac 27" :) Ik had mij het goedkoopste model van de Mac mini m1 gekocht na de verkoop van mijn iMac 27" late 2012. Toch benieuwd naar de nieuwe iMac met 27" of groter scherm.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie