Alle ‘recaps’ van de WWDC 2020 bij elkaar
geplaatst: 29 juni 2020 - 16:19
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/WWDC2020-icoon.jpg
Alle ‘recaps’ van de WWDC 2020 bij elkaar
Apple’s World Wide Developer Conference (WWDC) van dit jaar is voorbij, en misschien heb je de lange of de korte versie van de keynote inmiddels al bekeken. Maar hoe vol die keynote dit jaar ook zat, dat is nog steeds maar een klein gedeelte van alles wat tijdens de WWDC voorbij komt.

Want de keynote is de start van vijf dagen die tjokvol zitten met informatie voor ontwikkelaars. Dit jaar heeft Apple van iedere dag een zogenaamde recap gemaakt; een video waarin in korte tijd de meest belangrijke dingen daarvan voorbij komen. De eerste is eigenlijk een recap van de keynote zelf, dus als je die al gezien hebt dan is dat voor jou meer een geheugensteuntje. Maar in de andere zitten waarschijnlijk veel dingen waar je nog geen weet van hebt, zoals WidgetKit, App Clips, nieuwe CarPlay templates, nieuwe dingen voor Game Center (terug van weggeweest), haptics voor game-controllers, en nog veel meer.


Wil je ook nog wat meer lezen over wat de belangrijkste dingen die tijdens deze WWDC gebeurden, dan kom je in dit persbericht van Apple zelf waarschijnlijk wel aan je trekken.


 #WWDC
geplaatst door: Robert