Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?
geplaatst: 9 april 2019 - 10:57
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?
Jarenlang bracht Apple altijd maar één nieuwe iPhone uit, met verschillende hoeveelheden opslag. Bij het uitbrengen van de iPhone 6 in 2016 kwam daar het Plus-model bij, en inmiddels heeft Apple drie modellen in het programma: de duurdere iPhone Xs en Xs Max met daarnaast de iPhone Xr.

Volgens het Japanse Mac Otakara zullen er dit jaar updates komen voor de drie hierboven genoemde modellen, waarbij de prijs naar beneden bijgesteld zou gaan worden. Daarnaast zouden er twee nieuwe modellen gaan komen, met een nieuw ontwerp. In totaal zou Apple dan dus maar liefst 5 nieuwe modellen in het programma hebben. Mogelijk dat de huidige aanpak, daarnaast nog oudere modellen aanbieden, dan aangepast zal worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneDozen.jpg
Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?


iPhone Xs, Xs Max en Xr

De opvolgers van de iPhone Xs, Xs Max en Xr zouden allemaal een snellere A13 processor gaan krijgen, maar verder zou het ontwerp hetzelfde blijven. Daardoor kan de prijs behoorlijk naar beneden, waardoor deze telefoons een stuk aantrekkelijker zouden moeten worden. Gezien de opwaartse spiraal waarin die prijzen in de afgelopen tijd zaten lijkt die aanpak erg welkom

Twee helemaal nieuwe iPhones

Naast de updates voor de bestaande iPhones zou Apple twee high-end modellen uit gaan brengen, met bijbehorend prijskaartje. De schermgroottes daarvan zouden 6,1- en 6,5-inch OLED schermen krijgen, drie camera’s ingebouwd en de mogelijkheid om er ook AirPods of een Apple Watch mee op te laden. Hieronder kan je zien hoe deze iPhone er mogelijk uit zou kunnen zien, dat is gebaseerd op een onderdeel dat eerder via het Chinese sociale netwerk Weibo naar buiten kwam, links in diezelfde tweet te zien.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste melddeMaandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?
reactie #1 geplaatst: 9 april 2019 - 14:47
Ben benieuwd of ze gebruiksklaar zijn voor 5G
geplaatst door: ouwemac
Swasdii Khrab Khun
สวัสคี ครับ คุณ
antw: Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?
reactie #3 geplaatst: 9 april 2019 - 20:45
Is toch niet te geloven, dat er met de sky-high prijzen die Apple nu al vraagt er een 'high end' model bij zou komen...
Doe me asjeblieft een opvolger van de SE: gewoon lekker klein, maar wel heel goed, en niet te prijzig.
geplaatst door: MacWim
MacMini 6.1, i5, 8 GB | MBA 6.2 | iPhone SE | iPad 2017 cellular | iPod Touch 2009
Bouw websites en -shops, webteksten, beeldbewerking met Pixelmator Pro. https://www.interlijn.nl
antw: Komen er vijf nieuwe iPhones later dit jaar?
reactie #4 geplaatst: 10 april 2019 - 12:43
@GeorgeM: helemaal gemist dat artikel.
Hier in Thailand proberen ze dit jaar nog 5G uit te rollen las ik. Maar als het artikel achter jouw link juist is maakt het voor mij niet uit als dat niet lukt
 :sneaky2:
geplaatst door: ouwemac
Swasdii Khrab Khun
สวัสคี ครับ คุณ