Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Apple TV+ krijgt weer de hoogste cijfers, maar ook de laagste

(1/2) > >>

Robert:
Apple TV+ krijgt weer de hoogste cijfers, maar ook de laagsteDe aanpak voor Apple TV+ om langzaam maar zeker een catalogus van hoge kwaliteit op te bouwen wordt duidelijk gewaardeerd door de kijkers. Dat weten we doordat onderzoek laat zien dat Apple TV+ van alle streaming services gemiddeld de hoogste cijfers krijgt op IMDb.

Maar dat goede nieuws heeft een tegenhanger, als we kijken naar de hoeveelheid content die beschikbaar op alle streaming services in de VS dan komt Apple TV+ daar als laatste, en blijkt het echt nog een dreumes te zijn. Daarbij is het trouwens de moeite om het vooral te vergelijken met Disney+. Die service groeit als kool en heeft ruim voldoende in de catalogus waar veel mensen ook erg tevreden over zijn.

Apple TV+ krijgt weer de hoogste cijfers, maar ook de laagste
klik op de afbeeldingen voor een grotere versie
Daarbij zullen de meeste mensen nooit weten wat Netflix allemaal aanbiedt, op een gegeven moment voegt de grootte van een catalogus niet veel meer toe.

Apple TV+ krijgt weer de hoogste cijfers, maar ook de laagste

Nieuwe content op Apple TV+

Ondertussen wordt er door het team van Apple TV+ erg hard gewerkt aan het uitbreiden van de catalogus, hieronder een aantal clips en trailers van films en series die de komende tijd op Apple TV+ te zien zullen zullen zijn of recent aan de catalogus zijn toegevoegd.
 #AppleTVPlus

DirtyMay:
't Is toch simpel ?

Bij Apple primeert kwaliteit boven kwantiteit.
En pas in een later stadium zal het kwantum vanzelf mee evolueren. 
Dus, wat is het punt ?

It's only the long run that counts.

puk1980:

--- Citaat van: DirtyMay,  4 juli 2022 - 12:20 ---Dus, wat is het punt ?

--- Einde van citaat ---
Het verschil is (op dit moment) in de hoeveelheid keuze die je hebt.

Als we de data uit het tweede grafiekje even voor "waar" aannemen (*), kun je bij Apple TV+ kiezen uit 131 goede films/series (6 of hoger), en bij Netflix uit 4752, oftewel zo'n 36x meer. Aan jou de keuze. Sommigen prefereren weinig/geen keuze boven "heul veul" keuze, vanwege keuze-stress.  :smile:(*) Ik vind dat IMDb scores met een korreltje zout genomen moeten worden.

Cesar:
Er zou best wel wat meer keus mogen zijn.

ElectricCat:
Ik ben in ieder geval positief verrast over  apple tv+ En een paar dagen geleden dan ook besloten te betalen als de proeftijd op is.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie