Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Apple TV Software Update 7.2

(1/1)

Robert:
Apple TV Software Update 7.2Updates voor iOS voor de iPhone, iPod touch en iPad gaan bijna altijd hand in hand met een update voor iOS voor de Apple TV. Ook dit keer is dat zo, en heeft Apple de Apple TV Software Update 7.2 voor de Apple TV 3 bijna tegelijkertijd met de iOS 8.3 update uitgebracht.

Daarbij heeft Apple nauwelijks iets over deze update laten weten, we moeten het doen met de mededeling dat deze update algemene verbeteringen voor de prestaties en stabiliteit bevat ("includes general performance and stability improvements").

Met andere woorden, het is verstandig om deze update uit te voeren, maar waarom precies, dat weten we niet. Omdat de updates van de Apple TV eigenlijk nooit verkeerd gaan lijkt het toch een aanrader.

Om deze update uit te voeren moet je even naar de Instellingen-app op je Apple TV gaan, dat is meteen ook de enige manier om deze update binnen te krijgen.


met dank aan forumlid 'Pieterr', die dit als eerste op ons forum meldde
Roko:
In de US krijg je na de installatie "What's New" te zien...

"With HBO NOW, get instant access to all of HBO, including every episode of every season of the best original programming, hit movies, and more - no cable or satellite subscription required."

Daar moeten wij nog een paar jaar op wachten denk ik

sebastien:
Is de update alleen beschikbaar voor de Apple TV V3?

Mijn Apple TV V2 krijgt geen update en draait nog op software V6.2.1.

Robert:
Heb het even nagezocht en deze update blijkt inderdaad alleen voor Apple TV 3.

Het nieuwsbericht is meteen aangepast, en sorry voor de onduidelijkheid.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie