Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Apple Watch is sterk, en kan (expres) voorlopen

(1/1)

Robert:
Apple Watch is sterk, en kan (expres) voorlopenDe Apple Watch is in een aantal landen te zien en te bestellen. Daarbij lopen de wachttijden rap op, dus als je haast hebt om een Apple Watch om je pols te krijgen dan heb je waarschijnlijk een probleem, of je moet een kapitaal op eBay uit willen geven.

Ondertussen komen er wat meer details naar buiten over de Apple Watch, waaronder een test van het saffier dat, als het goed is, ervoor zorgt dat het kijkvlak niet al te snel gekrast zal worden. In de test hieronder kan je zien dat je daar in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, want wat er daar ook geprobeerd wordt, krassen komen er niet op.Het andere is een grappig detail waar de mensen van 9to5mac achter zijn gekomen, je kan je Apple Watch expres voor laten lopen. Handig voor mensen die vaak te laat komen.

Let wel op dat als je daarvoor kiest dat notificaties en dergelijke nog wel op de 'echte' tijd blijven binnenkomen. Als je kiest om je Apple Watch voor te laten lopen, dan waarschuwt Apple je daar wel keurig voor.


MacWim:
Ik ben best bereid het te geloven, maar dit filmpje bewijst geen ene reet.
Kan vals gemonteerd zijn.
En met de feitelijke lichtinval zie je er ook 'geen barst' van.

Dus: even wachten op een goed filmpje van een echte test.
Ik ben benieuwd.
(ik moet wachten tot anderen dit testen, heb zelf geen apple watch...)

Robert:
@ MacWim: de makers van dit filmpje zijn de mensen van iPhonefixed, een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat een naam te verliezen heeft.

Wat ik zelf jammer vind is dat ze niet vertellen welk schuurpapier ze gebruiken e.d.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie