https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
Artenix Band: je Apple Watch opladen zonder oplader
Of jouw Apple Watch het makkelijk een hele dag volhoudt op één lading  is afhankelijk van de manier waarop je jouw Apple Watch gebruikt. Doe je erg veel aan fitness en registreer je tijdens een workout alles, dan zal het waarschijnlijk maar net gaan, anders is één lading ruim voldoende.

Voor iedereen die niet genoeg heeft aan een opgeladen Apple Watch aan het begin van de dag, mogelijk omdat je op reis bent en minder vaak in de gelegenheid om die op te laden, komt er nu waarschijnlijk een elegante oplossing. Die heet Artenix Band, en is te vinden op Kickstarter. Met nog 23 dagen te gaan is daar al meer dan de helft van het doelbedrag opgehaald, de kans dat dit project het gaat halen lijkt dus erg groot.


De Artenix Band bestaat uit drie onderdelen: de Charging Band, de Standard Band en het Connect Piece. Om je Apple Watch onderweg op te kunnen laden heb je in ieder geval een Charging Band nodig. Wil je een complete set, die is nu bij voorinschrijving te koop voor de helft van de uiteindelijke prijs: 199 dollar (later $ 399).Er zijn natuurlijk nog meer opties, er is zelfs een Family Special: vijf stuks voor ‘maar’ 955 dollar. Mocht je meer gegadigden vinden dan is dat natuurlijk wel een prima optie om nog een paar extra dollars te besparen.


met dank aan forumlid ‘Nicodemus’, die dit nieuws als eerste melddeMaandelijks trekt MacFreak meer dan 80.000 bezoekers, die hier gemiddeld bijna 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert