Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Austin Mann’s iPhone 13 review op safari in Tanzania

(1/1)

Robert:
Austin Mann’s iPhone 13 review op safari in TanzaniaDe reviews van natuurfotograaf Austin Mann zijn altijd de moeite van het bekijken waard, en nu overtreft hij zichzelf. Want hij test de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max tijdens een safari in Tanzania, waarvan wij dus ook kunnen meegenieten.

De video die hij maakte van onder andere de helicoptervlucht is ook zeker de moeite van het bekijken waard, al was het alleen maar omdat je kan zien hoe sommige van zijn foto’s tot stand kwamen. Deze video is gemaakt door Taylor McKay. Eén van de interessante dingen die Austin Mann in zijn review vermeldt is dat de macro-optie in de iPhone 13 Pro-modellen eigenlijk een vierde lens toevoegen.

Naast de prachtige foto's, waarvan je hieronder een paar voorbeelden ziet, staan er ook erg handige tips in deze review. Zo heeft hij bijvoorbeeld met de net in iOS 15 gedebuteerde Focus-modus zijn eigen ‘Shoot Mode’ gemaakt, waardoor hij niet meer gestoord kan worden door telefoontjes of notificaties tijdens het fotograferen of filmen.

Meer over het gebruik van en het aanmaken van een eigen Focus-modus vind je hier.


klik op de afbeeldingen voor een grotere versie #iPhone #Review

TOV:
Eventueel ook de review van de iphone 12 pro en pro max bekijken die is net nog iets mooier kwa beeldmateriaal. 

Jurriaan:
En natuurlijk is dit waar, dat de iphone 13 beter is. Dat was de 12 ook. Zoals ook gezien in de reactie van TOV, is de fotograaf nog steeds de bepalende factor. Gelukkig maar dan blijft er ruimte voor ontwikkeling voor fotografen in de dop.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie