https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadAir2020-icoon.jpg
Best Buy Canada: nieuwe iPad Air vanaf 23 oktober te koop (Upd.)
Sinds de aankondiging van de nieuwe iPad Air heeft Apple veel mensen met grote vraagtekens achter gelaten. Want zo’n overtuigend device aankondigen zonder een exacte datum wanneer die uit wordt gebracht is natuurlijk alleen maar voer voor speculaties.

Maar voor iedereen die met geknepen billen zit te wachten op een datum is er goed nieuws, de Canadese online store van Best Buy heeft als eerste een Release Date op de site gezet: 23 oktober. Als dat klopt dan zou Apple volgende week vrijdag dus deze nieuwe iPad Air beginnen uit te leveren, komen ze per post binnen dan kan dat zelfs een paar dagen eerder zijn. Het kan natuurlijk een foutje zijn, maar omdat het daar al bijna een volle dag op de site staat lijkt dat onwaarschijnlijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadAir2020BestBuyCanadaReleaseDate.jpg
Best Buy Canada: nieuwe iPad Air vanaf 23 oktober te koop (Upd.)


Klopt deze release datum dan is het ook opvallend dat Apple het toelaat dat die op deze site van Best Buy blijft staan. Als Apple zelf niet iets naar buiten brengt dan betekent dat in de regel dat dit embargo ook voor alle andere kanalen geldt. En Apple is meestal erg strict in de handhaving daarvan.


Update: Best Buy blijkt niet de enige te zijn die 23 oktober noemt, ook bij Walmart is dat het geval. Dit was te zien op ((https://www.walmart.com/ip/Apple-10-9-inch-iPad-Air-Wi-Fi-64GB-Rose-Gold/149437127 deze pagina)), waar je de nieuwe iPad Air alvast kon bestellen. Dat schrijven we in de verleden tijd, want de voorraad is daar al uitverkocht. Omdat de leveringsdatum pas op de pagina daarna te zien was, hieronder een schermafbeelding.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadAir2020WalmartPreorderReleaseDate.jpg
Best Buy Canada: nieuwe iPad Air vanaf 23 oktober te koop (Upd.)
 #iPadAir
geplaatst door: Robert
antw: Best Buy Canada: nieuwe iPad Air vanaf 23 oktober te koop (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 16 oktober 2020 - 07:42
Er is een update bij dit nieuwsbericht geplaatst.
geplaatst door: de Redactie