Binnenkort een nieuw model MacBook Pro?
geplaatst: 14 januari 2020 - 09:35
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro16inch2019-2-icoon.jpg
Binnenkort een nieuw model MacBook Pro?
De database van de Eurasian Economic Commission is vaak een prima indicatie van wat er aan zit te komen, zelfs Apple komt er niet onderuit dat het daar vooraf alle nieuwe devices moet registreren. In diezelfde database zijn drie nieuwe devices opgedoken, waarvan er eentje erg interessant lijkt.

Dat device zie je hieronder in het midden, het gaat daar om een draagbare Mac waarvan macOS 10.15 Catalina het besturingssysteem is. De vraag is dus welk nieuw MacBook model er aan komt, het meest voor de hand liggende lijkt een MacBook Pro met een toetsenbord met schaar-mechanisme, zodat dat model aansluit bij de 16-inch MacBook Pro.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.EEC-januari2020.jpg
Binnenkort een nieuw model MacBook Pro?


En misschien dat Apple de lijn van de 16-inch MacBook Pro ook doortrekt bij het scherm, zodat de 13-inch MacBook Pro straks mogelijk de 14-inch MacBook Pro wordt?

De andere twee devices

De andere twee devices die je in de afbeelding hierboven ziet zijn een stuk minder interessant. De eerste zijn de typenummers van de nu al bestaande Apple TV HD en 4K, waarschijnlijk komen we die nu in deze database tegen omdat daar nu tvOS 13 op draait.

De tweede is de Rack-versie van de nieuwe Mac Pro, die al een tijdje bij Apple op de site staat als “Binnenkort beschikbaar”. Dat die nu in deze database opduikt is dus een stuk minder onverwacht, het laat alleen zien dat die uitvoering ook over niet al te lange tijd uit zal komen.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde #MacBookPro #MacPro #AppleTV
geplaatst door: Robert
antw: Binnenkort een nieuw model MacBook Pro?
reactie #1 geplaatst: 16 januari 2020 - 08:50
De 13-inch MacBook Pro lijkt me ook de beste kandidaat, maar op dit moment is het natuurlijk gissen.
geplaatst door: GeorgeM