Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Brandstof betalen via CarPlay deze herfst al mogelijk in de VS

(1/1)

Robert:
Brandstof betalen via CarPlay deze herfst al mogelijk in de VSTijdens de keynote van de WWDC konden we veel te zien van de plannen die Apple heeft voor CarPlay, die gaan veel verder dan wat de huidige versie kan. En tijdens een sessie voor ontwikkelaars bleek dat het ook mogelijk wordt om vooraf te betalen voor een specifieke pomp.

Niet alleen handig als het erg slecht weer is, met de almaar stijgende brandstofprijzen moet je op steeds meer plekken vooraf betalen, dus wordt dat doen vanuit de auto nog aantrekkelijker. In de VS zou deze mogelijkheid volgens Reuters al deze herfst beschikbaar komen, het relatief kleine HF Sinclair (1.600 stations in de VS) heeft dit inmiddels bevestigd.


Heb je de eerdere aankondiging van alle nieuwe plannen voor CarPlay tijdens de keynote van de WWDC tot nu gemist, hieronder kan je dat in ruim 3,5 minuten alsnog inhalen. En het is de moeite, deze plannen brengen CarPlay echt naar een compleet nieuw niveau.
 #CarPlay

orange:

--- Citaat ---...met de almaar stijgende brandstofprijzen moet je op steeds meer plekken vooraf betalen...
--- Einde van citaat ---
Tijdens mijn trips door Amerika (Florida, Californië, Indiana, etc.) tussen 1994 en 2018 heb ik volgens mij nog nooit achteraf kunnen betalen.

Ziegler:
In Nederland betaal je ook vooraf in zekere zin. Kijk maar eens op je bankapp terwijl je tankt. Ze schrijven alvast €150 oid af. Dat is een soort reservering. Later wordt daar het echte bedrag van gemaakt.

speedyf:

--- Citaat van: orange,  1 juli 2022 - 15:05 ---Tijdens mijn trips door Amerika (Florida, Californië, Indiana, etc.) tussen 1994 en 2018 heb ik volgens mij nog nooit achteraf kunnen betalen.

--- Einde van citaat ---

Klopt, alleen maar vooraf betalen hier, cash is wel goedkoper maar ook vooraf betalen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie