Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Camera Plus voor iOS op dit moment helemaal gratis

(1/1)

Robert:
Camera Plus voor iOS op dit moment helemaal gratisDe Camera-app in onze iDevices zal waarschijnlijk voor de meeste mensen absoluut voldoende zijn, maar als je meer controle wilt hebben over hoe je jouw foto's neemt dan wil je waarschijnlijk een app die je meer mogelijkheden biedt.

Eén van de apps die dat je meer van die mogelijkheden geeft is het uitstekende Camera Plus. De volledige naam van deze app is trouwens "Camera Plus: For The Best Macro Photos & Remote Photography", en dat maakt meteen al duidelijk dat je hiermee dus ook van erg dichtbij en op afstand foto's kunt maken. Maar er zit bijvoorbeeld ook de optie Lumy in, waarmee je de helderheid van zowel foto's als video's makkelijk kunt aanpassen.

Maar er kan meer met Camera Plus, in de video hieronder kom je in ruim een minuut héél erg veel te weten over wat er met Camera Plus allemaal mogelijk is.Op dit moment is Camera Plus dus helemaal gratis in de iOS App Store, normaal gesproken kost het twee euro. Omdat het om een tijdelijke aanbieding gaat lijkt het een goed idee om het meteen naar binnen te halen, als je deze app graag wilt hebben. Dan moet je wel minimaal iOS 8.0 op jouw iDevice hebben staan, want op eerdere versies van iOS werkt deze app niet.
Sarah:
Mijn voorkeur gaat nog steeds naar de (betalende) App ProCamera. Tot op heden nog geen beter programma kunnen vinden ...

anraadts:
Heb nu net Camera Plus op mijn iPhone gezet.

@ wivy: ik ga ook eens naar ProCamera kijken.

Bedankt voor de tip!s  :thumbs-up:

pdaformac:
Wat, of is er een verschil met Camera+ ?

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie