Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

CloudMagic e-mail voor de Mac nu voor het eerst gratis

(1/2) > >>

Robert:
CloudMagic e-mail voor de Mac nu voor het eerst gratisIn januari van dit jaar kwam er een nieuwe app voor de Mac uit waar je jouw mail mee kan ophalen, lezen, versturen en meer: CloudMagic Email. De makers van dit mailprogramma hadden eerder al een gratis versie voor iOS gemaakt, en die was al erg populair.

Veel mensen waren dan ook blij dat er een versie voor de Mac uitkwam, en de reacties waren dan ook enthousiast. Zo schreef Cult of Mac "The best mail client on mobile, comes to Mac" en The Verge "Nothing to distract, nothing to slow you down".

Maar de versie van CloudMagic Email voor de Mac is niet gratis, voor deze versie moet je 20 euro neertellen. Tenminste, normaal gesproken, maar op dit moment is CloudMagic Email voor de Mac even gratis te krijgen in de Mac App Store.

CloudMagic Email kan trouwens met erg veel types accounts werken, onder andere Gmail, Exchange, Outlook, Yahoo, iCloud, Google Apps, Office365 en IMAP. Het programma zelf is even wennen, maar dat gaat snel want het werkt intuïtief en makkelijk. In de video hieronder krijg je in minder dan een minuut een indruk van hoe dit programma werkt, als je meer wilt zien dan kan in het YouTube-kanaal van de makers van dit programma meer video's zien.


orange:
Mooi. Ik gebruik het op de telefoons ook al geruime tijd.

bigmac:
Inloggen met AppleID op iCloud gaat niet???

WaltervandeMeer:
Ik zie dat het in-app aankopen heeft. Welke functionaliteit kan je extra aankopen?

MacWim:
Beetje basaal info-filmpje. Gaat over slechts één account. Maar ik heb 13 actieve mailaccount van diverse pluimage en een behoorlijke hoeveelheid (sub)mappen binnen mijn Gmail-account.

Kun je in dit progje zomaar al je mail-account en mappen vanuit Mail importeren? En zijn contacten net zo makkelijke te koppelen?

Enne, wat is helemaal het voordeel van CloudMagic mail boven Mail?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie