https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
De lentecollectie bandjes voor de Apple Watch bij Apple zelf
Toen de Apple Watch werd geïntroduceerd werd het al gezegd, dit is Apple meest persoonlijke device ooit. Niet voor niets, want een Apple Watch is de hele tijd zichtbaar, voor veel mensen is het uiterlijk dan ook extra belangrijk.

Want ook een smartwatch is nog steeds een horloge, en dat is onderdeel van je kleding. Dus bracht Apple ook meteen een hele serie bandjes uit, en zijn er bij andere leveranciers ook veel bandjes te koop.

Inmiddels leven de lente 2017, en ter gelegenheid daarvan heeft Apple weer een hele serie nieuwe bandjes uitgebracht. Hieronder de links naar alle nieuwe bandjes die wij konden vinden. Opvallend is dat daar ook de bandjes van Nike en Hermès bij zitten, tot nu toe leek het er op dat Apple die exclusief wilde houden voor die speciale versies van de Apple Watch. Mogelijk zagen ze ook in Cupertino dat er een levendige handel aan het ontstaan was in nep-bandjes.

De Nike bandjes zijn op dit moment wel in de online Apple Store bij ons te vinden, die van Hermès nog niet. Opmerkelijk, want in Frankrijk zijn die bijvoorbeeld wel al beschikbaar. Mochten die later bij ons alsnog in de Apple Store verschijnen, dan voegen we die aan dit nieuwsbericht toe.
Citaat


Bandjes van € 59,00


Citaat


Bandjes van € 159,00

geplaatst door: Robert