geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Kino-app-icoon.jpg
De makers van Halide komen met een video-app: Kino
We hebben hier op MacFreak al vaker aandacht besteed aan de apps van Sebastiaan de With en Ben Sandofsky. Niet zozeer omdat de eerste een Nederlander is, maar vooral omdat zij samen erg goede apps maken, waarvan de fotografie-app Halide waarschijnlijk de meest bekende is.

In de grappige video hieronder vertelt Ben Sandofsky over hun nieuwe video-app Kino, die waarschijnlijk uiterlijk in februari uitgebracht zal worden.


In deze video kan je ook zien waarom deze deadline er is, als alles goed gaat wordt Ben tegen die tijd vader. Het is niet alleen voor moeder en kind te hopen dat er geen sprake is van een vroeggeboorte, ook voor Kino is dat dus belangrijk.

De aanleiding voor het maken van Halide was het toevoegen van het RAW-bestandsformaat voor fotografie door Apple in 2017 (niet toevallig ook het moment dat de iPhone X gelanceerd werd). De toevoeging van Apple van het logprofiel is voor video een even grote stap (meer daarover in dit eerdere nieuwsbericht hier op MacFreak), het is dus best logisch dat ook hiervoor een app komt van dit duo.


Op de hoogte blijven

Mocht je op de hoogste gehouden willen worden van de ontwikkelingen rond Kino, dat kan door je mailadres in te vullen op deze pagina. En dat zou best wel eens erg boeiend kunnen worden, net zoals het fascinerende verhaal achter hun app Orion.

Wil je meer horen van Ben Sandofsky en Sebastiaan de With, op 27 oktober van dit jaar waren ze te gast in John Gruber’s The Talk Show. Die aflevering duurt ongeveer twee uur en is hier te beluisteren.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
De makers van Halide komen met een video-app: Kino
5 december 2023 - 16:53    reactie #1
geplaatst door: GeorgeM
Ben benieuwd, Halide is in ieder geval een erg prettige app!