De nieuwe HomePod komt pas "vroeg in 2018" uit
geplaatst: 18 november 2017 - 09:36
Tijdens de keynote van de World Wide Developer Conference (WWDC) in juni dit jaar presenteerde Apple twee nieuwe devices die eind dit jaar zouden uitkomen, de super-krachtige iMac Pro en de slimme speaker HomePod.

Met de HomePod gaat Apple niet alleen de concurrentie met de huidige slimme speakers die al op de markt zijn aan, bijvoorbeeld de Amazon Echo en Google Home, door de mogelijkheid van audio door het hele huis met meerdere HomePods lijkt ook Sonos niet veilig. En door de voorsprong van Siri, met name de ondersteuning in erg veel talen, is de HomePod ook meteen voor veel verschillende markten erg aantrekkelijk.In de promo-video hierboven zie je aan het eind precies de belofte die Apple niet gaat waarmaken, want december gaat het niet worden. De reden voor de vertraging heeft Apple niet gegeven, we moeten het doen met wat we hieronder kunnen lezen:
Citaat


We can't wait for people to experience HomePod, Apple's breakthrough wireless speaker for the home, but we need a little more time before it's ready for our customers. We'll start shipping in the US, UK and Australia in early 2018.


Met andere woorden, als jij graag een HomePod op je verlanglijstje voor de komende feestdagen had willen zetten, dan zal je toch nog even geduld moeten hebben. Het is ook nog niet duidelijk wanneer "early 2018" precies is, dat is natuurlijk ook een enigszins rekbaar begrip. Daarbij lezen we hierboven dat de HomePod in eerste instantie alleen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Australiƫ uit zal komen. Wij zullen dus pas daarna aan de beurt zijn.

Het overkomt Apple niet vaak dat ze een eerdere aangekondigde introductie moeten uitstellen, en bij Apple zelf zullen ze ook beslist niet blij zijn dat het ze niet is gelukt om de HomePod op tijd voor de feestdagen op de markt te hebben. Die timing had waarschijnlijk gezorgd dat het meteen een grote hit zou zijn, zeker als je kijkt naar de grote interesse die er al is voor de HomePod is onder de ondervraagden die al een iPhone hebben.met dank aan forumlid 'VwVanFan', die als eerste dit nieuws op ons forum meldde


geplaatst door: Robert
De nieuwe HomePod komt pas "vroeg in 2018" uit
reactie #1 geplaatst: 19 november 2017 - 11:07
Met als gevolg ontevreden aandeelhouders heb ik het vermoeden :devil:  :hypocrite:
geplaatst door: ouwemac
Sawadee Khab Khun
De nieuwe HomePod komt pas "vroeg in 2018" uit
reactie #2 geplaatst: 19 november 2017 - 17:37
Apple stoomt door op bijna alle cilinders, zo'n kleine tegenvaller zal de aandeelhouders volgens mij dan ook niet erg boeien.  :wink:
geplaatst door: GeorgeM