Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

De nieuwe Siri Remote had eerst een uitsparing aan de onderkant

(1/1)

Robert:
De nieuwe Siri Remote had eerst een uitsparing aan de onderkantNa jaren van kritiek kwam in mei 2021 eindelijk nieuwe Apple TV uit vergezeld door een remote die in zo’n beetje alle kritiek deed verstommen. In donker was bij deze wel duidelijk wat onder en boven was, het touch-vlak was vervangen door knoppen die ook aanraakgevoelig zijn, en nog veel meer.

Maar tot nu toe was nog niet bekend dat Apple bij deze nieuwe remote in eerste instantie een uitsparing had aan de onderkant om je wijsvinger in te laten rusten. Daarmee was deze prima remote waarschijnlijk nog beter geweest, want in het donker had je dan bijvoorbeeld nóg sneller kunnen vinden hoe je die vast moet houden. Naast de verbeterde ergonomie natuurlijk, wat ook nooit weg is.

Interesting… 2021 Siri Remote submitted to the FCC had an indent on the back, presumably for resting your finger. Wonder why this didn’t make it to the final model pic.twitter.com/fFnQv85zy6— Michael Burkhardt (@tme_michael) October 1, 2022
--- Einde van citaat ---

Niemand weet waarom deze uitsparing het in niet gehaald heeft, want in het model wat uiteindelijk op de markt kwam is die in geen velden of wegen te bekennen.

Daarnaast zijn er nog wat andere, maar minder significante, verschillen tussen dit model dat bij de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) werd ingediend, en de uiteindelijk versie. Zo is het venster voor de infrarood zender in de uiteindelijk versie anders gevormd, en zijn de icoontjes op de knoppen op de finale ook niet exact hetzelfde als bij deze versie. #AppleTV

ouwemac:
Hmmmm…. Het touch-vlak en ik zijn nog steeds geen vriendjes na bijna een jaar een woning gedeeld te hebben. :woot:

puk1980:

--- Citaat van: Robert,  4 oktober 2022 - 07:03 ---Niemand weet waarom deze uitsparing het niet gehaald heeft, ...

--- Einde van citaat ---
Iemand heeft bedacht dat het productie-technisch goedkoper is om de uitsparing achterwege te laten.

MacFrankie:
Of zonder uitsparing is "strakker"...

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie