Prachtige trailer van The Elephant Queen
8 oktober 2019 - 11:27   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Prachtige trailer van The Elephant Queen
Binnenkort gaat de The Elephant Queen in premiere. Deze natuurfilm is nu al de Cinema for Peace International Green Film Award of the Year, officiële selectie voor het 2018 Toronto International Film Festival, het 2018 BFI London Film Festival, en speciale selectie op het 2019 Sundance Film Festival.

In de film wordt onder andere het verhaal verteld van twee kleine olifantjes, de kleine Mimi en de al iets oudere Wewe. Maar het verhaal draait vooral om Athena, de majestueuze matriarch die haar familie over de savanne leidt op zoek naar water. Met andere woorden, een dramatische setting waar wij ons zoveel mogelijk kunnen inleven. De stem van de verteller die je hoort is Chiwetel Ejiofor, onder andere bekend van 12 Years a Slave en The Lion King.


Deze film gaat op 1 november in première, en die datum is natuurlijk niet toevallig, dat is het moment dat Apple TV+ van start gaat. Die service kost € 4,99 per maand, te delen met een zogenaamde gezin-groep, en het is 7 dagen lang gratis uit te testen.

Als je AppleTV+ eenmaal hebt geactiveerd blijft deze aanbieding geldig tot 3 maanden daarna. En ook niet onbelangrijk: het abonnement wordt daarna automatisch verlengd tot het moment dat het wordt opgezegd.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.